Programi i trashëgimisë kulturore 2013-2017

Për një vizion afatgjatë zhvillimi

Programi i trashëgimisë kulturore 2013-2017
Programi i kulturës 2013-2017

Një reformim i qëndrueshëm institucional

Programi i kulturës 2013-2017
KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020
KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020

KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020 

Kalendari i aktiviteteve kulturore 2017

Koncerte, festivale, promovime, ekspozita, art kontemporan

Kalendari i aktiviteteve kulturore 2017

KULTURA HAPËSIRA JONË E PËRBASHKËT

KULTURA HAPËSIRA JONË E PËRBASHKËT

Kalendari i përbashkët kulturor Shqipëri-Kosovë

më shumë
PORTALI ALBANIAN BOOKS

PORTALI ALBANIAN BOOKS

Albanian Publishing in the world!

më shumë
Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

më shumë
KULTURA 2013-2017: Fakte & Shifra

KULTURA 2013-2017: Fakte & Shifra

Arritje, statistika, sfidat kryesore gjate 4 viteve që lamë pas!

më shumë
Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit

Vizitoni faqen zyrtare të TKOB

më shumë

Video

Foto

6 biblioteka publike pasurohen me 1200 libra të rinj.  Kumbaro:  “Të nxisim më tej dëshirën për leximin dhe librin”

6 biblioteka publike pasurohen me 1200 libra të rinj. Kumbaro: “Të nxisim më tej dëshirën(...)

Libri nuk ka vlerë, nëse ai qëndron mes rafteve i pashfletuar nga dora e njeriut. Nëse librit nuk i jepet jetë, ai nuk përmbush dot asnjë qëllim, nuk frymëzon dot asnjë ide. Që libri të jetojë ai ka nevojë për lexues. Me këtë moto Ministria e Kulturës ka iniciuar një ndër projektet më ambicioze në mbështetje të librit dhe nxitjes së leximit, duke nisur në fillim të(...)
Shih foto galeri
Në kuadër të 29 shtatorit, Ditës kombëtare të Trashëgimisë

Në kuadër të 29 shtatorit, Ditës kombëtare të Trashëgimisë

Trashëgimia Kulturore, identiteti shqiptar që duhet ruajtur, mbrojtur dhe promovuar.

më shumë