PROGRAMI I KULTURËS 2013-2017

Një reformim i qëndrueshëm institucional

PROGRAMI I KULTURËS 2013-2017
KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020
KONSULTIMI I STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020

KONSULTIMI I STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020(...)

KALENDARI I AKTIVITETEVE KULTURORE 2018

Koncerte, festivale, promovime, ekspozita, art kontemporan, turizëm, vende të vizitueshme(...)

KALENDARI I AKTIVITETEVE KULTURORE 2018

Nis faza e dyate per hartimin e Strategjise Kombetare per Kulturen 2019-2025

Nis faza e dytë për hartimin e Strategjisë Kombëtare për Kulturën 2019 - 2025

Pyetësori i përgatitur nga Ministria e Kulturës kërkon bashkëpunimin e qytetarëve në një angazhim(...)

më shumë
Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

më shumë
KULTURA 2013-2017: Fakte & Shifra

KULTURA 2013-2017: Fakte & Shifra

Arritje, statistika, sfidat kryesore gjate 4 viteve që lamë pas!

më shumë
Muzete Kombetare, Instittuzionet e artit, Parqet Arkeologjike dhe Monumente te Kultures se vizitueshme

Muzetë Kombëtare, Institucionet e artit, Parqet Arkeologjike dhe Monumente të (...)

Muzetë Kombëtare, Institucionet e artit, Parqet Arkeologjike dhe Monumente të(...)

më shumë