Ekspozita “Aleksandër Moisiu – Njeriu dhe Artisti” , me 44 fotot që bëhen publike për herë të parë, falë kërkimit të studiuesit Pjetër Logoreci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *