Fjala e Ministres së Kulturës, Elva Margariti në ceremoninë e përurimit të instalacionit “Lehtësia e poezisë” dhe shpalljes së “Poetit laureat 2020” - Ministria e Kulturës
Postuar më: 30/10/2020

Fjala e Ministres së Kulturës, Elva Margariti në ceremoninë e përurimit të instalacionit “Lehtësia e poezisë” dhe shpalljes së “Poetit laureat 2020”

Sorry, this entry is only available in AL.