Nënshkruhet kalendari i përbashkët kulturor vjetor mes Ministrisë së Kulturës së Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Kosovës - Ministria e Kulturës
Postuar më: 09/04/2019

Nënshkruhet kalendari i përbashkët kulturor vjetor mes Ministrisë së Kulturës së Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Kosovës

Sorry, this entry is only available in AL.