» Një spektakël madhështor muzike! Shkëlzen Doli dhe Ansambli i Filarmonisë së Vjenës koncert në 2 janar në Tiranë.
Postuar më: 13/12/2016

Një spektakël madhështor muzike! Shkëlzen Doli dhe Ansambli i Filarmonisë së Vjenës koncert në 2 janar në Tiranë.

Sorry, this entry is only available in AL.

  • No posts found.