Prezantohet projekti i restaurimit dhe drenazhimit të Xhamisë së Plumbit, para Komunitetit Mysliman - Ministria e Kulturës
Postuar më: 15/07/2021

Prezantohet projekti i restaurimit dhe drenazhimit të Xhamisë së Plumbit, para Komunitetit Mysliman

Sorry, this entry is only available in AL.