Hila dhe Paci ekspozojnë në Venecia arkitekturën shqiptare

Shqipëria prezantohet në edicionin e 14-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Arkitekturës në Bienalen e Venecias me pavijonin e titulluar: “Monumente të mundshme ardhmërish të parealizuara” (Potential Monuments of Unrealised Futures).

Artikulli i Plotë: Shekulli