» Muzetë Kombëtare, Institucionet e artit, Parqet Arkeologjike dhe Monumente të Kulturës të vizitueshme
Postuar më: 01/05/2018

Muzetë Kombëtare, Institucionet e artit, Parqet Arkeologjike dhe Monumente të Kulturës të vizitueshme

MINISTRIA E KULTURËS NJOFTON TË GJITHË VIZITORËT SE GJATË SEZONIT TURISTIK TURISTIK 1 MAJ-31 TETOR 2018 ORARET E NDRYSHUARA PËR VIZITAT NË MONUMENTET E TRASHËGIMISË KULTURORE DO TË JENË SI MË POSHTË.

VISITED INSTITUTIONS OF ART AND CULTURAL HERITAGE SUMMER SEASON MAY 1ST TO OCTOBER 15TH 2018

DOKUMENTET BASHKANGJITUR NE SHQIP DHE ANGLISHT.