Peter Pocs ekspozon në Tiranë, vepra edhe për armët kimike

Peter Pocs është një nga artistët më të njohur në botë, sa i përket zhanrit të pllakatit, apo thënë ndryshe posterit politik. Pocs do të jetë i pranishëm në Tiranë përmes një ekspozite dhe do t’ia dhurojë gjithë koleksionin GKA-së.

Artikulli i plotë: Panorama