“Të njohësh, të ruash dhe të shfaqësh”, ekspozita që përurohet sot në Muzeun Historik Kombëtar

Nisma është fryt i bashkëpunimit të tri universiteteve italiane (Politeknikut të Barit, Universitetit të Parmës dhe atij të Chieti-Pescara) prej vitesh të angazhuara në kërkimet mbi trashëgiminë arkeologjike dhe arkitektonike në Shqipëri në bashkëpunim me Institutin e Monumenteve të Kulturës dhe Institutin e Arkeologjisë në Shqipëri.

Artikulli i plotë: Gazeta Tema