Ekspozita “Një rrugëtim i vështirë – 20 vjet pas” sjell për artdashësit kryeqytetas 100 vizatime dhe vjersha të fëmijëve kosovarë gjatë eksodit 1998-1999 në Shqipëri në Qendrën për Hapje dhe Dialog (COD)