Ekspozitë me fotografi të rralla të Shqipërisë në vitet 1928-1931, pjesë e arkivit fotografik të Pietro dhe Larissa Quaronit. Familja Quaroni i dhuroi shtetit shqiptar arkivin e familjes, me 780 foto të digjitalizuara, që hedhin dritë për një periudhë të historisë shqiptare.