250 fotografi të “Marubit” ekspozohen në Kosovë

Një vajzë e re mbante në dorën e majtë një cigare, të djathtën kish vënë nën kokë. Në qafë, ndërkaq mbante zinxhirin plot lira. E shtrirë në kanape, siç dikur qëndronte subjekti në fotografi dhe në pikturë…

Artikull i plotë http://www.zeri.info/artikulli/26851/250-fotografi-te-marubit-ekspozohen-ne-kosove