Kabineti

Arian Manahasa

Drejtor Kabineti

Arian Manahasa

Milena Selimi

Këshilltare për Median dhe Komunikimin

Milena Selimi

Lediana Bardhi

Këshilltare për Inovacionin dhe Teknologjinë

Lediana Bardhi

Daniel Pirushi

Keshilltar