Adrian Paci dhe Edi Hila në Bienale. Për artin? Jo, për arkitekturën në Shqipëri sipas “Fundamentals”

Një bienale që gjithnjë e më tepër flet për artin, ajo e drejtuar nga Rem Koolhaas që hapi dyert më 4 Qershor.

Artikulli i plotë: Exibart