Alban Nimani me performancën “E bardhë” në Tiranë

Galeria Kombëtare e Arteve është shndërruar në skenën e një performance intermediale, mbrëmjen e së martës, ideuar dhe realizuar nga artisti Alban Nimani.

Artikulli i plotëkoha.net