Angjelin Preljocaj: Jam në Shqipëri për të luajtur rolin tim

“Kite me ken shumë mir me mujt me fol shqip për kyt konferencë, krejt shqip me kallzue çfarë kam n’zemër”. Angjelin Preljocaj kthehet në vendin e origjinës 20 vjet pas performancës së pjesës emblematike “Dasma” në vitin 1994. Është kthyer, siç thotë ai, sepse ka pasë dëshirë dhe energji për ta rilindur artin në Shqipëri.

Artikulli i plotëmapo.al