Arkitektura në Bienalen e Venecias

Bienalja e Arkitekturës në Venecia ka kërkuar nga pavijonet kombëtare një rilexim të arkitekturës, përgjatë shekullit të fundit dhe ide dhe motivime për të ardhmen.

Kronika e Plotë: ABCNews