Artistet shqiptare 100 vjet në GKA, prezantohen 60 vepra në ekspozitën “Përmes Artit”

Ekspozita “Përmes Artit” prezantoi dje në GKA piktura, skulptura, vizatimi, grafika, fotografi dhe artet aplikative e dekorative.

Artikulli i plotë: Sot News