Baleti i Angjelin Preljocajt në TKOB

Edhe pse i lindur e jetuar në Francë, koreografi i skenave botërore me gjak shqiptari, Angjelin Prelojcaj emocionet e tij të para i shprehu në shqip.

I gjendur në Tiranë pas 20 vitesh nga shfaqja “Dasma”, Preljocaj rikthehet në vendin e origjinës me dy koreografi që mbajnë firmën e tij, “La Stravaganca” dhe “Royaume Uni”.

Artikulli i plotëtvklan.al