Baleti i Kosovës pas 30 vitesh performon në Tiranë

Balerinë dhe pjesëtarë të Trupës së Baletit të Kosovës të shtunën në mëngjes do të udhëtojnë për në Tiranë me rastin e dhënies së premierës së shfaqjes “Dasma” të koreografit Ilir Kerni, duke shënuar kështu kthimin e kësaj trupe në kryeqytetin shqiptar pas më shumë se 30 viteve.

Artikulli i plotë: Zëri.info