“Ballo e diplomës” në TKOB

Premiera e baletit “Ballo e diplomës” me koreografi të Ilir Kernit prezantohet në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit sot dhe nesër, ora 19.00.

Artikulli i plotë: Shekulli