Çështja ‘Butrinti’/ Kumbaro: Nuk lëshojmë asnjë centimetër nga Trashëgimia

Një nga vendimet e para të qeverisë ‘Rama’ ishte moratoriumi për të ndaluar ndërtimet pa leje në mirela kumbaro Krujë, Gjirokastër dhe Berat, si qendra historike të trashëgimisë sonë kombëtare.

Intervista e plotëMapo