Çmimi Kombëtar i Gazetarisë Kulturore "Teodor Keko 2012" - Ministria e Kulturës
Postuar më: 09/12/2013

Çmimi Kombëtar i Gazetarisë Kulturore “Teodor Keko 2012”

Alma Mile “ Për ndihmesën cilësore në vënien në pah të vlerave dhe risive në raportimin publicistik për vitin e 100 – vjetorit të Pavarësisë”

AIDA TUCI “ PËR NDIHMESËN CILËSORE NË VËNIEN NË PAH TË VLERAVE DHE RISIVE NË RAPORTIMIN PUBLICISTIK PËR VITIN E 100 – VJETORIT TË PAVARËSISË”