Edi Hila dhe Adrian Paci do te perfaqesojne Shqiperine ne Bienalen e Venecias

Edi Hila dhe Adrian Paci do të përfaqësojnë Shqipërinë në edicionin e 14-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Arkitekturës në Bienalen e Venecias.

Kronika e Plotë: TVSH