Festivali i 1-rë i Librit dhe i Artit Pamor 2014

Festivali i librit dhe i artit pamor shpresojmë të pasurojë jetën kulturore të kryeqytetit dhe të afrojë sa më shumë vizitorë nga të gjitha qytetet e trevat shqiptare, dhe jo vetëm..

Artikulli i plotëGoethe