Fjala e Ministres së Kulturës, znj. Mirela Kumbaro Furxhi në seancë dëgjimore në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, për buxhetin e vitit 2014 në mbështetje të objektivave të Programit të Qeverisë, për zhvillimin e Artit, Kulturës, dhe Trashëgimisë Kulturore - Ministria e Kulturës
Postuar më: 20/12/2013

Fjala e Ministres së Kulturës, znj. Mirela Kumbaro Furxhi në seancë dëgjimore në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, për buxhetin e vitit 2014 në mbështetje të objektivave të Programit të Qeverisë, për zhvillimin e Artit, Kulturës, dhe Trashëgimisë Kulturore

  1. MINISTRIA E KULTURËS MEMO BUXHETI 2014.doc

 

Fjala e Ministres se Kultures, znj. Mirela Kumbaro Furxhi për  PROJEKT  BUXHETI  VITIT  2014