Fotografitë që reflektojnë Korçën e viteve ’30, të Kristaq Sotirit, digjitalizohen

Fototeka Sotiri, Korçë ka 12 mijë negativë në xham, aparate fotografikë, orendi me vlera historike dhe muzeale që lidhen me personazhet e fotografuar nga Kristaq Sotiri, regjistra me emra qytetarësh korçarë, të huaj etj. Ruhet dhe një fond me foto të stampuara nga fotografi ndër vite.

Artikulli i plotëshekulli.com.al