Ilir Kerni: Po i kthejmë disiplinën trupës së baletit

“Balloja e Diplomës” turne në rrethe dhe shfaqje të shtunave për nxënësit e shkollave. Drejtori Ilir Kerni e di se ka shumë punë për të bërë me trupën e baletit, por nuk e fsheh një dozë optimizmi.

Artikulli i plotë: Panorama