Jaho: “Madama Butterfly”, mishërim i gruas shqiptare

Sopranoja e famshme, sjell në Tiranë operën e vështirë. Tregon për emocionet mes kolegëve dhe bashkëpunimit të munguar më parë me TKOB-n, ku çdo plan prishej në momentin e fundit.

Artikulli i plotëShekulli