Kopertina e revistës KLAN. Ministrja Kumbaro

Hyrja në politikë dhe posti i ministres së Kulturës. Situata financiare, borxhi qindra mijë eurosh i trashëguar që nga 2005, emërimet, bashkëpunimi me komunitetin e artistëve, ristrukturimi i institucioneve të artit dhe ambicja për një politikë ndryshe e Mirela Kumbaros.
Artikull i plotë në www.revistaklan.com

Nga Alida Cenaj. Foto Gent Shkullaku