Kumbaro në OKB, debat për kulturën

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro Furxhi është ftuar të marrë pjesë dhe të mbajë fjalën në Debatin e Nivelit të Lartë në OKB, me temën: “Kultura dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm në Axhendën e Zhvillimit pas 2015”, një aktivitet i organizuar nga OKB në bashkëpunim me UNESCO –n në datën 5 maj 2014.

Artikulli i plotëshqiptarja.com