Kumbaro paguan 65 mijë euro për Shqipërinë në Bienalen e Venecias

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro ka prezantuar sot gjatë një konference për shtyp artistët pjesëmarrës, që do të përfaqësojnë vendin tonë në edicionin e 14-të Ekspozitës Ndërkombëtare në Binalen e Venecias. Të pranishëm në konferencë ishin edhe artistët pjesëmarrës Adrian Paci dhe Edi Hila.

Artikulli i Plotë: Shqiptarja.com