Kumbaro: Projektet e kulturës

Çdo vit ish-ministria e Kulturës ka mbështetur me fonde të njëjtët njerëz, të njëjtat projekte, pa transparencë! Kjo është deklarata e Mirela Kumbaros, një ditë pas reagimeve dhe pakënaqësive që ka sjellë shpallja e listës prej 68 projektesh, që ministria e Kulturës ka përzgjedhur të financojë nga 247 aplikime.

Artikulli i plotëVizionPlus