Kumbaro sqaron artistet për reformën në TKOB dhe TK

Artistet shqiptare prej vitesh punojnë pa kontrata të rregullta e në mënyrë jo legjitime! Kjo është deklarata e Ministres së Kulturës Mirela Kumbaro, një ditë pas protestës së artisteve të Teatrit të Operës dhe Baletit lidhur me reformën në ketë institucion dhe nisjen e sistemit të kontratave.

Artikulli i plotëvizionplus.al