Marubi hap kalendarin e aktiviteteve të përbashkëta kulturore Shqipëri-Kosovë

Takimi Kultura-Hapësira jonë e përbashkët mes përfaqësuesve të institucioneve artistike e kulturore të Shqipërisë dhe Kosovës u organizua në Galerinë Kombëtare të Arteve.

Artikull i plotë www.mapo.al