Ministria e Kulturës, marrëveshje me rrjetin europian të botimeve Traduki

Sot në mjediset e Ministrisë së Kulturës u nënshkrua marrëveshja mes Ministrisë së Kulturës dhe rrjetit evropian të botimeve Traduki. Marrëveshja u nënshkrua nga ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro Furxhi dhe drejtoresha e Traduki-it, Antje Contius.

Artikull i plotë www.shqiptarja.com