Mirela Kumbaro: Pse firmosa rrjetin europian të letërsisë

Shqipëria bëhet pjesë e “TRADUKI”-t, rrjetit europian të Letërsisë. Ministrja e Kulturës, zonja Mirela Kumbaro, dje nënshkroi marrëveshjen. Kështu, ajo rrëfen në një intervistë për “Shqiptarja.com” sesi marrëveshja e nënshkruar dje në Ministrinë e Kulturës i ka hapur rrugë promovimit zyrtar të letërsisë shqiptare në gjuhët e rajonit dhe Europës Juglindore…

Artikull i plotë www.shqiptarja.com