Nderohet De Rada në 200 vjetorin e tij, shpallen aktivitetet

De Rada është Rilindasi i parë dhe madhor i kësaj lëvizjeje të ndritur intelektuale dhe patriotike dhe po ashtu De Rada është edhe Babai i poezisë shqipe. “De Rada është identifikuar në zemrat dhe mendjet e mijëra e mijëra lexuesve me imazhin dhe karakterin e Milosaos, personazhit më të famshëm dhe më mbresëlënës të letërsisë shqipe.

Artikulli i plotëshqiptarja.com