Në Tiranë së shpejti nis “Java e filmit kosovar”

Tetë filma të regjisorëve kosovarë te realizuar në periudha të ndryshme do të prezantohen për publikun shqiptar në kuadër të nismës për thellimin e bashkëpunimit kulturor mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Artikulli i plotëgazetaexpress.com