Në Tiranë takimi Shqipëri-Kosovë, për miratimin e kalendarit kulturor

Shqipëria dhe Kosova do të kenë një kalendar të përbashkët kulturor që rrëzon barrierat e bashkëpunimit dhe e bashkon në një artin dhe kulturën e dy vendeve.

Artikull i plotë www.ata.gov.al