Në Venecia për Bienalen e Arkitekturës

Arkitektura dhe shoqëria, arkitektura dhe aktualiteti, arkitektura dhe botët e ndryshme që rrethojnë sot njerëzimin.

Artikulli i plotë: TouringClub