Nënshkruhet marrëveshja/ Shqipëria, më afër Europës si pjesë e rrjetit “Traduki”

Ministria e Kulturës nënshkroi zyrtarisht dje një marrëveshje me rrjetin europian të botimeve “Traduki”. Marrëveshja u nënshkrua traduki_1nga ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro dhe drejtorja e ‘Traduki’, Antje Contius.

Artikull i plotë www.mapo.al