Pёr kё realizohen filmat shqiptarë?

Si do i risjellim nё kinema dhe kush ёshtё shikuesi i filmit shqiptar? Sa mund të ndihmohet industria e filmit nga buxhetet e deritanishme dhe, a është kjo rruga e vetme për të prodhuar filma? Këto pyetje shtroi ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, në një tryezë konsultimi me kineastë, producentë dhe studentë të filmit.

Artikulli i plotë: Mapo