Panairi I librit në Pranverë, si “amanet” i Ardian Klosit

Diskutohej shpesh  mungesa e një panairi alternative dedikuar librit. Kur Ardian Klosi tre vjet më parë kumtoi se Shoqëria e Librit Shqip e krijuar prej tij do të organizonte një panair të pranverës, që parashikohej të mbahej në Ditën Ndërkombëtare të Librit shumë menduan se kishte ardhur koha që Tirana të kishte dhe një panair të dytë të ndërgjegjshëm se një i vetëm nuk mjaftonte për të mbajtur gjallë kontaktet e lexuesit me librin.

Artikulli i plotëMapo