Shndërrimi modern i Çufos dhe Tipit, aventura me para

Në kuadër të javës globale të parasë, Banka e Shqipërisë në bashkëpunim me Teatrin e Kukullave shfaq pjesën teatrore “Çufo dhe Tipi në kërkim të verdhushkave”, me regji të Erion Kames.

Artikulli i plotë:Panorama