Shpallet fituesi, holandezët ndërtojnë Fototekën “Marubi”

Studioja holandeze “Casanova-Hernandez” u shpall dje fituesja e konkursit ndërkombëtar të projektimit për “Restaurimin dhe Muzealizimin e Fototekës Kombëtare Marubi”.

Artikulli i plotë: Panorama