Shqipëri-Kosovë, marrëveshje bashkëpunimi për kulturën

Nënshkruhet protokolli i bashkëpunimit mes Ministrisë së Kulturës të Republikës së Shqipërisë dhe Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Kosovës. Ministrja e Kulturës Mirela kumbaro zhvilloi sot një takim me homologun kosovar Memli Krasniqi…

Artikull i plotë www.balkanweb.com