Shqipëria prezantohet në Bienalen e Venecias me dy artistë

Kuratorë të pavijonit shqiptar është ‘Beyond Entropy’, fitues të Luanit të Artë në edicionin e kaluar. Bienalja organizohet prej 7 Qershor deri më 23 Nëntor 2014
Shqipëria përfaqësohet në edicionin e 14-të të Bienales së Venecias me dy artistët Adrian Paci dhe Edi Hila, me temën “Monumente të Mundshme Ardhmërish të Parealizuara” që kurohet nga ‘Beyond Entropy Europe’.

Artikulli i Plotë: BotaSot